lördag 15 april 2017

Påskafton med massor av snö

Häftigt med snö och solen skiner från klar himmel.

Vi tog en morgontur i hagarna och hundarna bara njöt. Bozz hittade massor av spår och har dammsög området noga. Humlan hoppar mest runt och bara finns till :-)
Som sagt det måste ha funnits en massa roliga dofter för nosen placerades i backen och hela området blev noga genomsökt. Det var nog jättejobbigt för jag hade en kille som sov gott på eftermiddagen.


Lille skutt :-)


Finns det något bättre än att få släppa loss ordentligt. Godisstenen är ett måste, idag var det isigt så Humlan fick kämpa för att komma upp.Staketet ska undersökas, jag tror det luktar räv på andra sidan. Det var här räven hoppade över staketet förut och jag tror Bozz känner det. När det var spårsnö upptäckte jag att hjort och rådjurspår inte lockar honom. Han korsade en massa spår utan att reagera, däremot rävspår! Han blir helt manisk, kan det vara så att han vet att det är en fiende för hönsen osv. Så kanske det är för han har ju pysslat om kattungar och vaktat hönsen men råttan vi fick in tog han så snabbt att jag inte hann blinka. Förståndig hund!
Vi avslutar med en bildsekvens av en variant på snöängel :-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar