torsdag 4 juli 2013

Katten också!

Igår lade jag ihop campingutrustningen och kikade igenom att det mesta fanns med.

Tanken är att få ett par dagar i det fria.

Men Kisse-Nisse har andra planer.


Men Matte du ju inte ge dig iväg nu, titta så det ser ut!

Ynklig kisse ville inte ens komma och säga godmorgon.

I natt gav han sig inte utan lade sig raklång tvärs över bröstet och gosade extra kärleksfullt med bägge tassarna. Tänk att kärlek kan vara att bli betraktad som en nåldyna!

Det är samma sak varenda gång och han har järnkoll på vad som kan betraktas som en packad väska och inte. Campingutrustning på hoj/övernattningsväska/ryggsäck för backpacking spelar ingen roll för Nisse vet vad klockan är slagen.

Det är inte synd om honom för han kan gå in och ut som han vill precis som han vill, mat och sällskap finns det också.

Funderar på om jag ska tvätta om handdukarna eller låtsas som det regnar och lägga in dem igen. Med Nisse i huset hittar man ju katthår överallt ändå ;-)

Nej nu är det dags att sätta fart, en sväng förbi min Far och visa nya frisyren är inplanerad sen får jag se. Efter en lång betänketid (10 sek) lät jag frissan klippa av rubbet.

Folk hoppar högt, de flesta gillar det och resten får vänta tills det växer ut igen.

Efter att ha haft långt hår i stort sett hela livet är det enormt skönt att inte behöva en hårborste, den enda nackdelen är att öronen rullar ihop sig när man sätter på hjälmen så jag får stoppa in handen och vika ut dem igen. Hjälmen blev också lite stor så det får jag fixa med en luva eller liknande. Det är redan minsta storleken och barnhjälmarna funkar inte bra.


4 kommentarer: