tisdag 30 april 2013

Våren kom och Tiger försvann.Tja man kan inte få allt, har inte fått något besked från verkstaden än och det var egentligen väntat eftersom det är kortveckor och högsäsong. Snopet är det iallafall för här har jag gått och klappat på honom hela vintern och bara väntat på fint väder.

Men gnällspikar göre sig inte besvär så jag ska öva mig på huslighet istället ;-)

Och det kan behövas!

4 kommentarer:

 1. Undrar bara vad det är för fel på Tiger?

  Du kommer väl och möter upp och åker med en bit från Sala till Borlänge den 11 maj? Då vi hedrar 125.orna och åker en åtta runt Sverige?

  Mina uppdateringar har inte funkat i din Rulle, eftersom jag bytte permalink struktur. Så du har en del att ta igen.  SvaraRadera
 2. jag vet inte vad det är för fel, lampor och instrumentpanel som ska lysa/fungera kommer inte igång förrän efter en lång stund, och motorlampan som inte ska lysa slocknar inte som den ska. Lite surt när man köper nytt för att slippa krångel men det bara att vänta tills de har fixat problemet. Lika bra att serva den också så blir det också klart.

  Oj 11:e jovisst bara Tiger är på "hjul" igen så ska väl det ordna sig.

  Uppdateringar ... tja det är som vanligt själv är bästa dräng. Man får kolla efter om det hänt något nytt. Träningsvärk? *ler

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hörde ett rykte idag att en bloggare du följer skall med ut och åka 125:a. Vladde.nl så vi är ett gott gäng. Åker Uppsala-Sala-Borlänge och sedan ner till Örebro och Tividen. Så det är bara att hoppas att Tiger funkar. Det låter som batteriet laddat ur totalt..

   Träningsvärk? Inte ännu, Lite stel men det kanske kommer i morgon. Skye på styltor kommer det nog att se ut som..

   Radera