söndag 14 april 2013

Sköna söndag ... myggfritt!

Äntligen

Tiger och jag ... nu är det ordning på torpet.

Vaknade tidigt och tyckte att vad fasen, kliva upp före sju är väl dumt. Kanske inte helt upp åt väggarna för ligger man kvar är man lovligt byte för kelig katt.

När jag ledsnat på att vara nåldyna och klev upp slocknade hela byn istället.

Så var det ju det där med kaffe ...

Vilken tur att man är ägare till ett gasolkök ;-) Kaffe tillreddes på altanen och sen på med hjälm och vinterhandskar och iväg fort som tusan!

Det var ingen trängsel precis, OCH myggfritt!


En köttbullsmacka på Markan i Strömsholm är det officiella startskottet så nu kan det bara bli bättre :-)Mötte inte en enda hoj och snön ligger tjock på sina ställen men vägarna börjar se riktigt bra ut. Vågade inte dra på för man vet inte om det är blött eller isigt eller båda delarna.

Halvvägs började jag fundera på om linserna började ge sig men det var imma från min egen andedräkt ;-)

5 kommentarer:

 1. Själv hade vi jättebra väder här nere i Västsverige. Cirka 100 hojar hade tagit sig till Borås utkanter för att avrosta sig och lära sig något nytt. Kom iofs regn på kvällen helt oväntat men när man får börja klä av sig.. Nänä, ingen striptease, bara för att det är fuktigare på insidan än utsidan då märker man att säsongen börjar starta på allvar.

  Vad är en blogg om den inte kommenteras? =o)

  SvaraRadera
 2. Sen när våra tider passar ihop att ses så kan du köra på slingrande bondvägar till mig i stugan ;) kram vännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Tina ja självklart måste jag det, tiden går för fort. Men just nu önskar jag faktiskt att jag hade ett lämpligt fickformat så att jag fick plats i din väska till Palma. Har aldrig varit där, det närmaste jag varit är att dela tågkupe med en kille som var på väg dit med sin Harley Davidsson. Skulle ta båten över. Två månader hemma räckte f.ö mer än väl, vill iväg igen. Hoppas det löser sig med skjutsen, jag är tyvärr i Karlskoga den här veckan så jag hinner inte hem. Ha så himla skönt nu

   Radera
 3. Liknande såna här vägar? Inga problem..
  pathfinder film

  Ta Tigern nästa gång du har projekt i Borås. Finns gott om roliga vägar alldeles utanför.

  SvaraRadera
 4. Det häftiga med Sverige är förmodligen att det är så himla fint, egentligen behöver man inte åka utomlands. För ett par år sedan när jag var på väg hemåt från Tyskland satte jag GPS:en på närmaste vägen och undvik motorvägar och annat stort. Gudars det blev många mil från Skåne och uppåt, vid Vingåker höll jag på att ge upp för då var jag nere i "smalspår" i skogarna och trodde jag aldrig skulle komma hem. Men fint var det ;-)

  SvaraRadera