onsdag 26 december 2012

Det blev Jul i år också

Så är det, hur man än vänder och vrider på det så kommer julafton till slut. Hur man firar beror lite på omständigheterna. Många firar med familj och vänner, några viger dagen till att göra andra glada och håller öppet hus till mindre lyckligt lottade medmänniskor. Jag tänker också på dem som inte kan fira julen av andra orsaker, livet håller inte alltid reda på almanackan och då kan julen komma lite i skymundan för att det finns viktigare saker att ta hand om.


Nu har Julen iallafall både kommit och gått och vi ser fram emot ett nytt år. Ungarna är underbara för att de är mina och dessutom lämnade de en stor ask Geisha till mig och kissen. Eftersom Nisse inte är så sugen på choklad behöver jag motionera hela året för att motverka skadan ;-)

Vi tar väl en titt i vår magiska kula och försöker utröna vad det nya året har att bjuda på. Det jag vet är att jag ska jobba ett par dagar och sen ta mitt pick och pack och hoppa på flyget.
Det vi vet är att vi lever nu, inte igår och inte imorgon för det finns inte. Det betyder att idag är dagen D när allt kan hända och vi ska inte fokusera så mycket på vad som hänt förut och vad som kan hända i framtiden.För det är idag det gäller ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar