lördag 10 november 2012

Höststämning


Har för mig att det här skulle vara en MC-blogg och det är det också men det här landet är inte alltid ett MC-land om man inte gillar rejäla dubb och skooteroverall.

Tiger står säkert inlåst och väntar på sin tur och jag försöker lista ut snabbaste sättet att fixa visum.

Därför verkar den här hösten gå i vandringens tecken. Det absolut bästa man kan göra när tankarna snor är att vandra runt och se det lilla i det stora... eller det stora i det lilla.

Djupt värre men jag gillar det och vår lilla bygd bjuder på hur mycket natur som helst.


Här kommer en kavalkad med bilder på temat "Nära" eftersom jag haft en dag med tid för tankar, högst ovanligt och väldigt skönt."Nära" kan vara att bygga en bro mellan två avstånd.

Eller en spång över vatten


"Nära" skjuter ingen hare, massor med små söta svampar men inget ätbart vad jag kan se.
Ett samtal med en nära vän och då dök den här upp.


Och nu är det nära hem .....
2 kommentarer:

  1. Fina bilder och tänkvärd text till :))

    SvaraRadera
  2. Tack ;) Jämfört med dig ligger jag i lä men det är skoj när man får till ett motiv. Det skulle vara suveränt med en riktig kamera, med facit i hand kanske jag skulle gjort lite research innan jag åkte till Andorra i somras. Det var rena paradiset för prylnördar men väl där visste jag inte vad jag skulle leta efter. Som att inte se skogen för alla träd!

    Å andra sidan hade jag inte ens planerat att åka dit heller så jag får väl fortsätta leta utmaningar med lilla Samsung :-)) Kram på dig

    SvaraRadera