lördag 23 juni 2012

Snart snart snart

Snart stundar frihetens timme ;) Tiden går både fort och långsamt. Långsamt för nu vill jag bara packa sista grejorna och dra. På tok för fort för att det är så himla mycket man ska ha gjort innan dess.

Saker att göra:
*Hälsa på pappsen, en skön söndagstur ner till Hjo
*Köpa luftmadrass i sista minuten till grabben som drar till Peace & Love på måndag
*Fixa räkningar och alla måsten
*Fixa 10000000000000000000000000001,9 saker på jobbet innan Torsdag. Har ju absolut inget på G där inte (korsar sju fingrar bakom ryggen)

*Packa hojen ... hm det var ju det jag skulle göra idag! Nåja campinggrejorna ligger i ena sidoväskan och termosen får plats i topboxen.
*Resten får gå på rutin vilken natt som helst.

Köpte en annan sorts karta den här gången, Europa Vägatlas. Den täcker hela Europa och kanske är bra när man inte riktigt vet vilka länder man tänker besöka. Får se om jag lyxar till med några extra kartor också, det beror på om jag hittar några bra i veckan.

Nytt är frånvaron av tankväska, Tiger är större så jag har svårt att nå runt med armarna. Ett kartfodral får räcka och prylarna flyttas till toppboxen.

Sidoväskan för kläder var mycket mindre än den på Bumsen. Det blir lättpackat, ett gäng underkläder, extra underställ, en tjock tröja, några toppar och en bikini. Gymnastikdojor och favoritpyjamas sen är det nog fullt.

Något mer? Jo den här gången har jag skickat efter europeiskt campingkort och körkort, spännande att se om de hinner komma i brevlådan innan avfärd. har till och med tagit hem ett grönt kort från försäkringsbolaget. Vet inte om jag ska rita kors i taket över hur duktig jag är ;-)) Fast det har ju gått bra utan också!


Färdplan:
Göteborg -> Kiel

Hamburg -> Narbonne

Narbonne -> Pyreneerna

Sen får väder och vind styra.

Snart snart .......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar