fredag 27 april 2012

Vårfina

Nu kan vi väl vara överens om att våren måste vara här ... katten är tokig och Tiger har fått en rejäl vårtur  och service i Karlstad. Sen tog vi vägen om Nora och en mängd småvägar tillbaka.

Ibland lyste solen och ibland blåste vi nästa bort. Sen kom regnet från ingenstans och man blev sugen på en fika i värmen. Gjorde först misstaget att hoppa in på en vägkrog utanför Kristinehamn där jag redan tidigare vet att kaffet smakar surrugat. Det blev till att vänta tills Nora dök upp innan den efterlängtade kaffestunden infann sig.


Där kom solen fram och Tiger och jag njöt för fullt av folk och värme.

Den nya sadeln satt som smäck, det är skönt att nå ner lite mer än bara med ena tåspetsen ;-)

5 kommentarer:

 1. Go Blog och frisk fläkt.

  Har inte hunnit att se allt ännu om dina resor. Tyckte det bara var härligt att läsa om en tjej som gör ensamresor!
  "Tummen upp och fötterna nu stadigt på jorden"

  SvaraRadera
 2. Tack :-) Ja nu känns det bättre med landkänning åt bägge hållen. Nu är det bara att öva tills vi får ge oss iväg på nästa lilla tripp

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev ju helt fel

   Vi? =o) Du och fötterna då?

   Själv åker jag ner till Spanien i pingst. Det ska köras 250 mil på 1,5 dygn. Hemresan blir lugnare och tänkte ta Grossglockner på vägen hem. Dina bilder sa att så blir det..

   Radera
 4. "Vi" betyder jag och (Triumph) Tiger, min nya kompis som tar över efter Bumsen (BMW:n på bilderna). Oj 250 mil är mycket, lycka till och njut av Grossglockner ;-)

  SvaraRadera