tisdag 10 april 2012

Planering

Den här våren artar sig till att bli lika körig som vanligt, veckorna flyger iväg och jag har varit borta med jobbet några dagar varje vecka ett tag nu. Just nu sitter jag på hotellrummet i Fredriksstad (Norge) och uppdaterar tidigare resor samtidigt som tankarna går om årets äventyr.

Förmodligen blir det som vanligt, en enkel biljett ut i det blå och det  brukar bli bäst så. I vår kommer jag också att åka först till Paris med dottern och därefter Tallin med en kompis, sen är det midsommar och bäst att packa tält och annat. Sen bär det iväg ;-)

Övergripande handlar det om Pyrenéerna och därefter en sväng förbi Provence och vidare mot Franska Alperna. Vad som händer sedan får vi se, det kan bli Schweiz eller norra Italien, jag har varit på väg mot Gardasjön flera år nu. 

Överlag undviker jag att planera för mycket, det kan hända saker och bli för varmt eller kallt eller också fastnar jag för ett ställe och blir kvar. Österrike blev Mozel ett år och en vandring i Bergslagen blev semester på bryggan i Smögen istället när regnet öste ner överallt utom just i Smögen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar